Џемиле Јусуфи

Историја

04 јануари, 2022 2.08 KB csv 49186ca2d38d8ea17e20484c0198a3f5 спореди
06 декември, 2019 1.88 KB csv 50e876b577888bfa11f360a49225f0e2

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > медицински директор > ЈЗУ Универзитетска клиника за клиничка биохемија

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=1...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Друг имот, недал податок, злато, "922.500, 00", , Стекнување со наследство

Недвижен имот, Имот на родители, Земјиште, "21.500.000, 00", / Кичево / /, Стекнување со наследство

Недвижен имот, Имот на родители, Куќа, "15.000.000, 00", 250 м2 Кичево / /, Стекнување со наследство

Недвижен имот, Личен имот, Стан, "3.100.000, 00", / Скопје 2018 /, Стекнување со договор за купопродажба

Подвижен имот, Имот на брат, Моторни возила, "310.000, 00", Мерцедес 2001/2010, Стекнување со договор за купопродажба

Подвижен имот, Имот на родители, Други превозни средства, "930.000, 00", камион Man 1991/2009, Стекнување со договор за купопродажба

Подвижен имот, Имот на родители, Машини и друга опрема, "1.230.000, 00", Багер Liebher 1996/2016, Стекнување со договор за купопродажба

Подвижен имот, Имот на родители, Машини и друга опрема, "370.000, 00", Багер JCB 1986/2010, Стекнување со договор за купопродажба

Подвижен имот, Имот на родители, Моторни возила, "123.000, 00", Ауди А4 1998/2015, Стекнување со договор за купопродажба

Подвижен имот, Личен имот, Моторни возила, "173.000, 00", Мерцедес Б Класа 2007/2021, Стекнување со договор за купопродажба

Подвижен имот, недал податок, Моторни возила, "246.000, 00", Сузуки 2006/2019, Стекнување со договор за купопродажба