Имер Зенку

Историја

04 јануари, 2022 2.65 KB csv 39f5d5d88671fd5b1c3bf71cfaa412a7

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > Член на Управен одбор и заменик на генерален директор > АД ЕСМ-СКОПЈЕ

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=2...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Банкарски депозити, Имот на брачен другар, Денарска штедна книшка, "152.192, 00", Комерцијална Банка 06.09.2019, Стекнување на друг начин

Банкарски депозити, Личен имот, Девизна платежна картичка, "1200, 27 евра", Стопанска Банка 15.11.2017, Стекнување на друг начин

Банкарски депозити, Личен имот, Девизна платежна картичка, 300 евра, Стопанска Банка 22.10.2019, Стекнување на друг начин

Банкарски депозити, Личен имот, Девизна штедна книшка, "1012, 71 USD", Комерцијална Банка 04.10.2017, Стекнување на друг начин

Банкарски депозити, Личен имот, Девизна штедна книшка, "530, 03 евра", Комерцијална Банка 04.10.2017, Стекнување на друг начин

Банкарски депозити, Личен имот, Денарска платежна картичка, "15.239, 00", Стопанска Банка 04.06.2021, - недал податок -

Банкарски депозити, Личен имот, Денарска платежна картичка, "27.719, 00", Стопанска Банка 31.12.2020, Стекнување на друг начин

Долгови, Личен имот, Кредит, "336.348, 00", 15.11.2017 30.06.2023,

Други приходи, Имот на брачен другар, Лични принања, "15.750, 00", месечно,

Други приходи, Личен имот, Хонорар по основ на авторски права, "39.000, 00", -II- семестар од учебната 2020/2021 година,

Недвижен имот, Личен имот, Земјиште под објект и двор, "1.340.700, 00", 436 м2 Кичево РСМ 2016 1/2, Стекнување на друг начин

Недвижен имот, Личен имот, Куќа, "3.763.800, 00", 204 м2 Кичево РСМ 2016 1/1, Стекнување на друг начин

Побарувања, Личен имот, По основ на неисплатени плати, "103.250, 00", 03.2020-02.2021, Стекнување на друг начин

Подвижен имот, Личен имот, Моторни возила, "170.000, 00", Волксфаген Голф плус 2012/2020, Стекнување со договор за купопродажба