Фљорин Бесими

Историја

10 мај, 2017 2.09 KB csv c7f1a1a47ac5db33a98764a7d4b5f7a8 спореди
03 април, 2016 2.10 KB csv e63339ca6ec094f390ce932a3f88e349

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > ВД Директор > ЈЗУ Клиничка болница - Тетово

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=4...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Долгови, Имот на брат, Кредит, "5.842.500, 00 денари", 2010 10 години,

Долгови, Имот на родители, Кредит, "984.000, 00 денари", 2007 6 години,

Долгови, Личен имот, Кредит, "553.500, 00 денари", 2007 6 години,

Други приходи, Имот на брачен другар, Лични примања, "21.400, 00 денари", месечно,

Други приходи, Личен имот, Член на комисија (II-степена) за лекување во стра., Варијабилен, -,

Недвижен имот, Имот на брат, Куќа, "9.926.100, 00 денари", "410 м2 Карпош, Скопје 2010 -", Стекнување со договор за купопродажба

Недвижен имот, Имот на родители, Градежно земјиште, "6.765.000, 00 денари", "1.200 м2 село Боговиње, Тетово 1984 -", Стекнување со наследство

Недвижен имот, Имот на родители, Земјиште, "1.230.000, 00 денари", "1.000 м2 село Пирок, Тетово 1990 -", Стекнување со наследство

Недвижен имот, Имот на родители, Куќа, "10.455.000, 00 денари", 160 м2 Тетово 1979 -, Стекнување со договор за градба

Побарувања, Личен имот, Побарување по основ на даден заем, "615.000, 00 денари", 2004, - недал податок -

Подвижен имот, Имот на родители, Моторни возила, "1.414.500, 00 денари", Фолксваген Голф 5 2007/2007, Стекнување со договор за купопродажба

Подвижен имот, Личен имот, Моторни возила, "859.020, 00 денари", Фиат 500 Л 2016/2017, Стекнување со договор за купопродажба