Марија Трајчева

Историја

03 април, 2016 305 B csv 14baa274d2ddcf3161142b6a5d4ea7fa

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > Директор > Дом на културата “Злетовски рудари“ - Пробиштип

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=1...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Недвижен имот, Имот на брачен другар, Куќа, /, 140 м2 Пробиштип 2013 -, Стекнување со договор за подарок