Васко Станкоски

Историја

02 октомври, 2017 2.16 KB csv 0bfc695c1acec08be7426fd172f7f20b спореди
31 јули, 2017 2.17 KB csv db01d5539ae0ccfae61094e043059731 спореди
03 април, 2016 2.17 KB csv 002c7a560f4066b0f163f477cb8bce2b

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > Директор > АД ЕЛЕМ Подружница РЕК Осломеј-Кичево

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=8...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Банкарски депозити, Имот на деца, Денарски депозит, "денари 12.600, 00", Охридска банка 2012, Стекнување на друг начин

Банкарски депозити, Имот на деца, Денарски депозит, "денари 38.500, 00", Шпаркасе банка 2011, Стекнување на друг начин

Долгови, Личен имот, Кредит, "1.845.000, 00 денари", 2015 -,

Долгови, Личен имот, Кредит, "300.000, 00 денари", 2009 7 години,

Недвижен имот, Имот на родители, Земјиште, "60.000, 00 денари", 200 м2 село Цер - -, Стекнување со наследство

Недвижен имот, Имот на родители, Куќа, "600.000, 00 денари", 120 м2 село Цер - -, Стекнување со наследство

Недвижен имот, Имот на родители, Стан, "1.500.000, 00 денари", 64 м2 Кичево - -, Стекнување со договор за купопродажба

Недвижен имот, Личен имот, Стан, "2.583.000, 00 денари", - Кичево 2015 -, Стекнување со договор за купопродажба

Подвижен имот, Имот на родители, Моторни возила, "40.000, 00 денари", Опел Астра 1993/2002, Стекнување со договор за купопродажба

Подвижен имот, Имот на родители, Моторни возила, "75.000, 00 денари", Сузуки Витара 1993/2014, Стекнување со договор за купопродажба

Подвижен имот, Личен имот, Моторни возила, "200.000, 00 денари", Фолксваген Пасат 2006/2017, Стекнување со договор за купопродажба

Хартии од вредност, Имот на родители, Акции, "60.000, 00 денари", 50 1995, Стекнување на друг начин