Христијан Дума

Историја

06 декември, 2019 1.53 KB csv 74255453dda212e72e556ea8387e6206

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > Директор > ЈЗУ Универзитетска клиника за очни болести

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=1...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Банкарски депозити, Личен имот, Девизна штедна книшка, "57.647, 00 еур", Тутунска банка 2014, Стекнување со наследство

Банкарски депозити, Личен имот, Девизна штедна книшка, "758, 00 усд", Тутунска банка 2014, Стекнување со наследство

Недвижен имот, Личен имот, Земјиште, "738.000, 00", 800 м2 Скопје 1999 1/1, Стекнување со договор за купопродажба

Недвижен имот, Личен имот, Стан, "1.773.000, 00", 44 м2 Охрид 2008 1/1, Стекнување со договор за градба

Недвижен имот, Личен имот, Стан, "3.920.000, 00", 64 м2 Скопје 2015 1/1, Стекнување со договор за подарок

Недвижен имот, Личен имот, Стан, "4.148.000, 00", 67 м2 Скопје 2000 1/1, Стекнување со договор за градба

Подвижен имот, Имот на брачен другар, Моторни возила, "180.000, 00", Пежо 207 2011/2011, Стекнување со договор за купопродажба

Подвижен имот, Личен имот, Моторни возила, "130.000, 00", Рено Сеник 2005/2005, Стекнување со договор за купопродажба