Наташа Анакиева Димитрова

Историја

15 септември, 2019 328 B csv 3ae06ab5a7c56e74e5b3c2b6368f5642

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > Директор > ОЈУДГ „Гоце Делчев“ - Виница

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=1...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Подвижен имот, Личен имот, Моторни возила, "180.000, 00 денари", Алфа Ромео 937 2008/2018, Стекнување со договор за подарок