Јованчо Секуловски

Историја

25 август, 2016 1.24 KB csv 56b1c0d09bd3b64b649ad047418ef143

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > ВД Директор > ЈКП Комуналец - Пехчево

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=1...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Банкарски депозити, Имот на деца, Девизен депозит, "EUR 466, 00", Комерцијална банка 2011, Стекнување на друг начин

Банкарски депозити, Имот на деца, Денарски депозити, "денари 17.700, 00", Комерцијална банка 2014, Стекнување на друг начин

Долгови, Имот на родители, Кредит, "35.464, 00 денари", 2013 2017,

Долгови, Личен имот, Кредит, "18.396, 00 денари", 2015 2017,

Недвижен имот, Имот на родители, Куќа, "1.200.000, 00 денари", 140 м2 Пехчево 2003 -, Стекнување со наследство

Недвижен имот, Имот на родители, Овошна градина, "80.000, 00 денари", 2500 м2 Пехчево 2003 -, Стекнување со наследство

Подвижен имот, Личен имот, Моторни возила, "120.000, 00 денари", Опел Корса 2001/2011, Стекнување со договор за купопродажба