Методија Тасевски

Историја

20 октомври, 2017 1.57 KB csv a6fe9577a2c3188feea7b4e07ab7e845

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > Член на одбор на директори > АД Водостопанство на РМ

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=1...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Долгови, Личен имот, Кредит, "200.000, 00", 2017 2022,

Друг имот, Имот на брачен другар, Накит залто и часовници, "180.000, 00", , Стекнување на друг начин

Друг имот, Личен имот, Накит залто и часовници, "120.000, 00", , Стекнување на друг начин

Друг имот, Личен имот, готовина, "250.000, 00", , Стекнување на друг начин

Недвижен имот, Имот на родители, Земјоделско земјиште, "2.700.000, 00 денари", 22.000 м2 село Перово 1999 -, Стекнување со наследство

Недвижен имот, Имот на родители, Магацински простор, "2.200.000, 00 денари", 120 м2 село Перово 1999 -, Стекнување со наследство

Недвижен имот, Имот на родители, Стан, "2.240.000, 00 денари", 52 м2 Битола 2017 -, Стекнување со наследство

Недвижен имот, Имот на родители, Стан, "3.320.000, 00 денари", 83 м2 Битола 2007 -, Стекнување со договор за градба

Подвижен имот, Личен имот, Моторни возила, "154.000, 00 денари", Цитроен Хсара 2001/2009, Стекнување со договор за купопродажба