Јован Андоновски

Историја

12 ноември, 2017 1.90 KB csv 35686a02019b40b3bb5956eaa1a08591 спореди
19 ноември, 2016 1.72 KB csv 66a837e7d712ca1e31fa48d75fd50201

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > Заменик Народен правобранител > Народен правобранител

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=1...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Банкарски депозити, Имот на брачен другар, Девизен депозит, "EUR 2341, 71", Стопанска банка АД Скопје 2014, - недал податок -

Банкарски депозити, Имот на брачен другар, Девизен депозит, AUD 650.89, Стопанска банка АД Скопје 2015/16, - недал податок -

Банкарски депозити, Имот на брачен другар, Трансакциона сметка, "денари 59.982, 00", Стопанска банка АД Скопје тековно, - недал податок -

Банкарски депозити, Личен имот, Трансакциона сметка, "денари 45.340, 00", Стопанска банка АД Скопје тековно, - недал податок -

Долгови, Имот на брачен другар, Кредит, "300.000, 00 денари", - -,

Долгови, Личен имот, Заем, "620.000, 00 денари", 2016 2018,

Долгови, Личен имот, Кредит, "247.000, 00 денари", - -,

Долгови, Личен имот, Кредитна картичка, "112.997, 00 денари", тековно тековно,

Недвижен имот, Заеднички имот, Стан, "6.767.346, 00 денари", 108 м2 Скопје 2016 -, Стекнување со договор за купопродажба

Недвижен имот, Личен имот, Стан, "5.000.000, 00 динари", 84 м2 Скопје 1988 -, Стекнување со договор за подарок

Подвижен имот, Личен имот, Моторни возила, "450.000, 00 денари", Тојота Корола 2010/2010, Стекнување со договор за купопродажба