Кристина Атанасова Арсова

Историја

01 февруари, 2017 218 B csv 24a72d6f32322fcd10f80d50cbe222b3

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > Директор > НУ Центар за култура "Бели Мугри"

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=1...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Долгови, Личен имот, Кредит, "900.000, 00 денари", 2011 2026,