Мире Илиевски

Историја

10 мај, 2018 883 B csv 75d7bb5f4468658f4353bc4c34b91cd3

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > ВД Директор > ЈП Доминг

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=1...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Банкарски депозити, недал податок, Девизен депозит, "1.600, 00", Стопанска банка 2017, Стекнување на друг начин

Долгови, недал податок, Друго, -, 2002 2038,

Недвижен имот, недал податок, Гаража, "5.000, 00", - - - -, - недал податок -

Недвижен имот, недал податок, Земјиште, "100.000, 00 денари", - Македонска Каменица 1983 1/6, Стекнување со наследство

Подвижен имот, недал податок, Моторни возила, "50.000, 00 денари", Поло 1997/-, Стекнување со договор за купопродажба