Сашо Тасевски

Историја

02 октомври, 2017 882 B csv b447d7e1c7ca5ef1e74c20dca67dc146

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > ВД Директор > НУ Драмски театар - Скопје

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=1...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Други приходи, Личен имот, Авторски договор, "11.500, 00 денари", 2017,

Други приходи, Личен имот, Авторски договор, "18.000, 00 денари", 2017,

Недвижен имот, Личен имот, Земјиште, "309.000, 00 денари", 572 м2 Кичево 2016 -, Стекнување со наследство

Недвижен имот, Личен имот, Стан, "904.530, 00 денари", 43 м2 Скопје 2012 -, Стекнување со наследство

Подвижен имот, Личен имот, Моторни возила, "75.000, 00 денари", Хјундаи Лантра 1999/2010, Стекнување со договор за купопродажба