Марија Лазарова

Историја

11 октомври, 2019 1.49 KB csv 56b49382cd2c9b12f9db3c4f6828f125

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > Директор > ОМУ„Ристо Јуруков“ Кочани

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=1...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Долгови, Имот на брачен другар, Кредит, "440.000, 00", 2018 2026,

Долгови, Имот на деца, Кредит, "30.000, 00", 2018 2019,

Долгови, Личен имот, Кредит, "600.000, 00", 2017 2022,

Недвижен имот, Имот на брачен другар, Градежно земјиште, "31.680, 00", 66 м 2 Кочани 2010 -, Стекнување со наследство

Недвижен имот, Имот на брачен другар, Деловен простор, "668.445, 00", 26 м2 Кочани 2010 -, Стекнување со наследство

Недвижен имот, Имот на брачен другар, Земјоделско земјиште, "70.000, 00", 969.08 Горни Подлог 2009 -, Стекнување со наследство

Недвижен имот, Имот на брачен другар, Куќа, "1.449.862, 00", 113 м2 Кочани 2010 -, Стекнување со наследство

Подвижен имот, Имот на брачен другар, Моторни возила, "10.000, 00", Пежо 205 1999/2008, Стекнување со договор за купопродажба

Подвижен имот, Имот на брачен другар, Моторни возила, "130.000, 00", Мерцедес Ц 200 2002/2017, Стекнување со договор за купопродажба