Драгослава Попоска

Историја

25 октомври, 2020 2.33 KB csv fcd82678d42670b692ac45d4a3c3aa57 спореди
07 февруари, 2019 2.61 KB csv 8423285af4fc484d9059e0366cd0124a спореди
02 октомври, 2017 2.38 KB csv 7f4b40ce20f3dad0dd868129a1c59c1b спореди
23 март, 2017 2.60 KB csv 07043fba96ee75818b26a329e35bd99d спореди
22 јули, 2016 2.60 KB csv cf978431e2ca931cdb447518d7dfcc3f спореди
16 јуни, 2016 2.60 KB csv 928e781c35fca80225101573ce1f9c79 спореди
03 април, 2016 3.16 KB csv ac4983ee934de8a34516dbfbdd3fb689

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > Основен јавен обвинител > Основно јавно обвинителство Тетово

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=1...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Други приходи, Личен имот, Од закуп на деловен простор, "18.450, 00 денари", месечно,

Недвижен имот, Заеднички имот, Стан, "2.068.000, 00 денари", "94, 63 м2 Тетово 1979 1/2", Стекнување со договор за купопродажба

Недвижен имот, Имот на брат, Куќа за одмор со двор, "105.000, 00 денари", 30 м2 со 198 м2 село Варвара 1991 1/2, Стекнување со наследство

Недвижен имот, Имот на брат, Пасиште, "198.000, 00 денари", "990 м2 населба Дреновец, Тетово 1991 1/2", Стекнување со наследство

Недвижен имот, Имот на брачен другар, Гаража, "80.000, 00 денари", 10 м2 Тетово 1987 /, - недал податок -

Недвижен имот, Имот на брачен другар, Стан, "2.511.728, 00", 55 м2 Тетово 2020 -, Стекнување со договор за купопродажба

Недвижен имот, Личен имот, Деловен простор, "2.757.000, 00 денари", 42 м2 Тетово 1987 1/1, Стекнување на друг начин

Недвижен имот, Личен имот, Стан, "51.260, 00 евра", "51, 26 м2 Скопје 2010 1/1", Стекнување со договор за подарок

Подвижен имот, Имот на брачен другар, Моторни возила, "345.216, 00 денари", Рено Твинго 1994/1994, Стекнување со договор за купопродажба

Подвижен имот, Имот на брачен другар, Моторни возила, "787.200, 00 денари", Опел Астра 2017/2017, Стекнување со договор за купопродажба

Подвижен имот, Личен имот, Благородни метали, "210.000, 00 денари", - -/2018, Стекнување со наследство

Хартии од вредност, Имот на брачен другар, Акции, "100, 00 денари (по акција)", 762 2005, Стекнување на друг начин