Олга Спасески

Историја

04 јануари, 2022 278 B csv f3cd518288d68e3de1bf2f1c8fc8d459

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > Советник > Општина Крушево

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=2...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Подвижен имот, недал податок, Моторни возила, -, Мерцедес Бенз 2003/-, - недал податок -