Љиндита Ќазими

Историја

25 август, 2016 854 B csv 680bf9b1e4d56a82825d396ed3f6be38 спореди
03 април, 2016 1.17 KB csv a4d5f059761488f3d59942890dfcc66a

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > Директор > ЈУ Центар за образование на возрасните

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=6...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Банкарски депозити, Личен имот, Денарска штедна книшка, "денари 366.099, 00", НЛБ Тутунска банка 2009, Стекнување на друг начин

Долгови, Личен имот, Кредит, "360.000, 00 денари", 2011 5 години,

Недвижен имот, Имот на родители, Куќа, "3.077.000, 00 денари", "350 м2 село Нераште, Тетово 1990 1/1", Стекнување со наследство

Подвижен имот, Личен имот, Моторни возила, "300.000, 00 денари", Фолксваген Голф 4 2001/2009, Стекнување со договор за купопродажба