Зорица Манчевска Трајчулеска

Историја

28 април, 2020 1.80 KB csv 86774d465285684ab59d53f816fc758e

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > Директор > ЈЗУ Здравствен дом Крушево

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=1...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Банкарски депозити, Имот на брачен другар, Депозит, "192.000, 00", НЛБ банка 20.04.2018, Стекнување на друг начин

Банкарски депозити, Личен имот, Денарска платежна картичка, "60.000, 00", Стопанска банка -, - недал податок -

Банкарски депозити, Личен имот, Депозит, "198.000, 00", НЛБ банка 20.04.2018, Стекнување на друг начин

Банкарски депозити, Личен имот, Депозит, "326.000, 00", Стопанска Банка 13.01.2016, Стекнување на друг начин

Банкарски депозити, Личен имот, Депозит, "415.400, 00", Стопанска Банка 15.03.2017, Стекнување на друг начин

Долгови, Личен имот, Кредит, "1.202.800, 00 денари", 2011 2021,

Долгови, Личен имот, Кредит, "310.000, 00 денари", 2016 2021,

Долгови, Личен имот, Кредит, "326.000, 00 денари", 2017 2020,

Недвижен имот, Имот на брачен другар, Куќа, "1.537.500, 00 денари", "194 м2, 79 м2 Крушево 2009 1 и 2 кат", Стекнување со наследство

Недвижен имот, Личен имот, Стан, "2.046.000, 00 денари", 44 м2 Скопје 1996 -, Стекнување со договор за купопродажба

Недвижен имот, Личен имот, помошни простории, "97.650, 00", 7 м2 Скопје 1996 подрум, Стекнување со договор за купопродажба