Бети Коруновска

Историја

03 април, 2016 1.45 KB csv 735c5770c171c79843bb5cf9fe08891e

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > ВД Директор > ЈОУ Детски градинка “Втори септември“

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=3...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Долгови, Имот на брачен другар, Кредит, "180.000, 00 денари", 2009 4 години,

Други приходи, Имот на родители, Приход од производство на тутун, "180.000, 00 денари", годишно,

Недвижен имот, Имот на родители, Земјоделско земјиште, "1.037.000, 00 денари", 1.7 хектари село Слепче 1984 /, Стекнување со наследство

Недвижен имот, Имот на родители, Куќа во изградба, "1.200.000, 00 денари", 100 м2 село Слепче - /, Стекнување со договор за градба

Недвижен имот, Имот на родители, Куќа, "250.000, 00 денари", 56 м2 село Слепче 1960 /, Стекнување со договор за градба

Подвижен имот, Имот на брачен другар, Моторни возила, "240.000, 00 денари", Пежо 106 ХРД 1.4 1994/2003, Стекнување со договор за купопродажба

Подвижен имот, Имот на родители, Машини и друга опрема, "180.000, 0 денари", Трактор ИМТ - 533 1972/1974, Стекнување со договор за купопродажба