Горан Балевски

Историја

17 август, 2020 1.77 KB csv eeabe6ff7ae74e49be135c1b4da46580

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > Директор > ЈЗУ Општа болница Охрид

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=1...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Долгови, Личен имот, Кредит, "4.182.000, 00", 2018 2038,

Друг имот, Личен имот, Предкупопродажен договор за Стан во Скопје 52 м2, "2.878.000, 00", , Стекнување со договор за купопродажба

Недвижен имот, Личен имот, Земјиште, "3.284.000, 00", 3284 м2 Охрид 2010 1/2, Стекнување со договор за подарок

Недвижен имот, Личен имот, Земјиште, "3.601.500, 00", 2401 м2 Охрид 2017 467/2400, Стекнување на друг начин

Недвижен имот, Личен имот, Земјиште, "557.200, 00", 329 м2 Охрид 2013 7/8, Стекнување со договор за градба

Недвижен имот, Личен имот, Куќа, "3.551.625, 00", 165 м2 Охрид 2013 1/1, Стекнување со договор за градба

Недвижен имот, Личен имот, Куќа, "4.575.600, 00", 124 м2 Охрид 2019 1/1, Стекнување со договор за подарок

Подвижен имот, Личен имот, Моторни возила, "1.045.500, 00", Фолксваген Пасат 2.0 2015/2020, Стекнување со договор за купопродажба

Подвижен имот, Личен имот, Моторни возила, "246.000, 00", Фолксваген Голф 2008/2008, Стекнување со договор за купопродажба

Подвижен имот, Личен имот, Моторни возила, "307.000, 00", Хонда 2015/2015, Стекнување со договор за купопродажба