Бајрам Јусуфоски

Историја

29 март, 2018 1.31 KB csv 6a05233a57adcea2621cce4b7acf4ba0

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > ВД Директор > ООУ Кирил и Методиј Прилеп

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=1...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Недвижен имот, Заеднички имот, Куќа и ниви, "3.200.000, 00", 400 м2 Прилеп 1980 -, Стекнување со договор за купопродажба

Недвижен имот, Заеднички имот, Куќа со деловен простор, "6.120.000, 00", 1.330 м2 Прилеп 2014 -, Стекнување со договор за купопродажба

Недвижен имот, Личен имот, Земјиште, -, 36.000 м2 Прилеп 2015 -, Стекнување со договор за купопродажба

Подвижен имот, недал податок, Машини и друга опрема, "240.000, 00", Трактор 1983/1983, - недал податок -

Подвижен имот, недал податок, Машини и друга опрема, "60.000, 00", приколка 1985/2000, - недал податок -

Подвижен имот, недал податок, Моторни возила, "300.000, 00", Мерцедес 220 цди 2002/2015, - недал податок -

Подвижен имот, недал податок, Моторни возила, "60.000, 00", Нисан комбе 1991/2016, - недал податок -