Моника Стојчевска

Историја

03 јануари, 2020 1.38 KB csv be51f787abf6cb032585149faa6f2594

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > ВД Директор > Центар за социјални работи Битола

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=1...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Банкарски депозити, Имот на родители, - не дал податок -, "8.000, 00 АУД", Стопанска банка 15.03.2019, - недал податок -

Банкарски депозити, Имот на родители, Денарска платежна картичка, "15.000, 00", - 2002, - недал податок -

Недвижен имот, Заеднички имот, Земјоделско земјиште, "2.587.551, 00", 21037 м2 Бач 1994 1/1, Стекнување со наследство

Недвижен имот, Заеднички имот, Куќа, "4.305.000, 00", 160 м2 Кравари 1967 1/1, Стекнување со договор за градба

Недвижен имот, Имот на родители, Земјоделско земјиште, "738.000, 00", 6000 м2 Бач 2019 1/1, Стекнување со наследство

Подвижен имот, Имот на родители, Моторни возила, "43.050, 00", Хјундаи 1999/2011, Стекнување со договор за купопродажба

Подвижен имот, Имот на родители, Моторни возила, "61.500, 00", Сузуки 1996/2005, Стекнување со договор за купопродажба