Сашо Ангеловски

Историја

02 октомври, 2017 3.30 KB csv 287c3ddbf47cabada5eb12bf966f01fc спореди
28 мај, 2016 3.31 KB csv 151359c2949fc90dfd08c4c89bde257a

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > ВД Директор > ЈЗУ Здравствен дом Кратово

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=1...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Банкарски депозити, Имот на брачен другар, Девизен депозит, "EUR 1.231, 00", Централна Кооперативна банка 2013, Стекнување на друг начин

Банкарски депозити, Имот на брачен другар, Девизен депозит, "EUR 1.500, 00", Централна Кооперативна банка 2016, Стекнување на друг начин

Банкарски депозити, Имот на брачен другар, Денарска платежна картичка, "денари 11.891, 00", Централна Кооперативна банка 2016, Стекнување на друг начин

Банкарски депозити, Имот на деца, Девизен депозит, "EUR 2.150, 00", Централна Кооперативна банка 2015, Стекнување на друг начин

Банкарски депозити, Личен имот, Девизен депозит, "EUR 2.000, 00", Шпаркасе банка АД Скопје 2010, Стекнување на друг начин

Банкарски депозити, Личен имот, Девизен депозит, "EUR 4.367, 00", Централна Кооперативна банка 2015, Стекнување на друг начин

Банкарски депозити, Личен имот, Девизен депозит, "EUR 5.361, 00", Централна Кооперативна банка 2011, Стекнување на друг начин

Банкарски депозити, Личен имот, Девизен депозит, "EUR 7.810, 00", Стопанска банка АД Скопје 2008, Стекнување на друг начин

Банкарски депозити, Личен имот, Денарска платежна картичка, "денари 324.041, 00", Централна Кооперативна банка 2016, Стекнување на друг начин

Банкарски депозити, Личен имот, Денарски депозит, "денари 53, 00", Стопанска банка АД Скопје 2007, Стекнување на друг начин

Други приходи, Личен имот, Предавач по имп. за возачи, "1.600, 00 денари", Повремено,

Недвижен имот, Имот на родители, Земјоделско земјиште, /, - Крива Паланка - -, Стекнување со наследство

Недвижен имот, Имот на родители, Куќа, "950.000, 00 денари", 120 м2 Кратово 1969 -, Стекнување со договор за градба

Недвижен имот, Имот на родители, Шума, /, - Крива Паланка - -, Стекнување со наследство

Подвижен имот, Имот на родители, Моторни возила, "9.000, 00 денари", Застава 101 1978/1978, Стекнување со договор за купопродажба

Подвижен имот, Личен имот, Моторни возила, "741.600, 00 денари", Опел Астра 2013/2013, Стекнување со договор за купопродажба