Зоран Манев

Историја

31 јули, 2017 592 B csv 2ffcd5642c84eaab001098d744fc548d спореди
03 април, 2016 779 B csv 9b01a763ea18ca35607f7ac9ea354442

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > ВД Директор > ЈУ Меѓуопштински центар за социјални работи - Струмица

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=1...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Долгови, Личен имот, Кредит, "1.537.500, 00 денари", 2016 2031,

Недвижен имот, Личен имот, Куќа, "2.500.000, 00 денари", 224 м2 Струмица 2000 -, Стекнување со договор за подарок

Подвижен имот, Личен имот, Моторни возила, "180.000, 00 денари", Ауди А3 1999/2003, Стекнување со договор за купопродажба