Јадранка Поповски

Историја

02 октомври, 2017 360 B csv c9bf4e40ddf8eaf1e064ebc6954e8199

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > Директор > ООУ „Братство“ Скопје

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=1...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Подвижен имот, Имот на брачен другар, Моторни возила, "100.000, 00 денари", Цитроен Ксара 2000/2000, Стекнување со договор за купопродажба