Дијана Цапеска Богатиноска

Историја

04 јануари, 2022 871 B csv 6cb72ae744d506960259e3bf68d84f43

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > ВД Декан > Факултет за применети информатички технологии при Универзитет „Св.Апостол Павле“ - Охрид

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=2...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Банкарски депозити, Личен имот, Девизен депозит, "1.250, 00 ЕУР", Комерцијална банка -, Стекнување на друг начин

Банкарски депозити, Личен имот, Девизна штедна книшка, "623, 00 ЕУР", Комерцијална банка -, Стекнување на друг начин

Банкарски депозити, Личен имот, Трансакциона сметка, "20.685, 00", Комерцијална банка -, Стекнување на друг начин

Недвижен имот, Личен имот, Стан, "1.860.000, 00", 71 м2 Прилеп 2010 1/1, Стекнување со договор за подарок