Верица Тофиловска

Историја

30 јуни, 2016 2.28 KB csv 1fd136279a4d57f932eea0c06f7d6fee

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > ВД Директор > ЈЗУ Специјална болница за белодробни заболувања и ТБЦ “Лешок“

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=1...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Банкарски депозити, Имот на брачен другар, Девизна штедна книшка, "EUR 11.500, 00", Комерцијална банка 2009, - недал податок -

Банкарски депозити, Имот на брачен другар, Девизна штедна книшка, "USD 2.100, 00", Комерцијална банка 2009, - недал податок -

Банкарски депозити, Личен имот, Девизна штедна книшка, "EUR 12.000, 00", Тутунска банка 2009, - недал податок -

Банкарски депозити, Личен имот, Девизна штедна книшка, "EUR 5.600, 00", Комерцијална банка 2009, - недал податок -

Банкарски депозити, Личен имот, Денарска штедна книшка, "денари 240.000, 00", Тутунска банка 2010, - недал податок -

Недвижен имот, Имот на брачен другар, Двор, "600.000, 00 денари", 291 м2 Село Теарце 2009 -, Стекнување со договор за подарок

Недвижен имот, Имот на брачен другар, Куќа, "6.000.000, 00 денари", 150 м2 Село Теарце 2009 -, Стекнување со договор за подарок

Недвижен имот, Имот на брачен другар, Шума, "8.763.250, 00 денари", 8160 м2 Село Теарце 2013 -, Стекнување со наследство

Недвижен имот, Личен имот, Земјоделско земјиште, "3.505.500, 00 денари", 2280 м2 Село Теарце 2016 -, Стекнување со договор за подарок

Подвижен имот, Имот на брачен другар, Моторни возила, "450.000, 00 денари", Мерцедес Ц Класа 220 2002/2013, Стекнување со договор за купопродажба

Подвижен имот, Личен имот, Моторни возила, "400.000, 00 денари", Форд Мондео 1996/2002, Стекнување со договор за купопродажба