Ардиан Исени

Историја

04 јануари, 2022 743 B csv 14f891f21285ae439a9577e0a04d7141

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > Независен член на Надзорен одбор > МИА

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=2...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Долгови, Имот на брачен другар, Кредитна картичка, "55.000, 00", / неограничено,

Долгови, Личен имот, Кредитна картичка, "60.000, 00", / неограничено,

Недвижен имот, Личен имот, Куќа, "799.500, 00", / с. Липково 2017 1/1, Стекнување со договор за купопродажба

Подвижен имот, Личен имот, Моторни возила, "120.000, 00", Волксфаген голф 5 2004/2019, Стекнување со договор за купопродажба