Дане Петровски

Историја

29 март, 2018 973 B csv 3efd93e3c95423e13d89279c6a123d8c

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > ВД Директор > ООУ Јоаким Крчовски Крива Паланка

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=1...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Долгови, Имот на брачен другар, Кредит, "300.000, 00", 2012 2020,

Долгови, Личен имот, Кредит, "200.000, 00", 2015 2018,

Долгови, Личен имот, Кредит, "300.000, 00", 2013 2018,

Недвижен имот, Имот на брачен другар, Куќа, "6.000.000, 00", 120 м2 Крива Паланка 2013 1/2, Стекнување со договор за подарок

Подвижен имот, Имот на брачен другар, Моторни возила, "180.000, 00", Волксваген Венто 1997/2012, Стекнување со договор за купопродажба

Подвижен имот, Личен имот, Моторни возила, "60.000, 00", Лада Рива 1997/2012, Стекнување со договор за купопродажба