Лидија Митревска

Историја

03 април, 2016 517 B csv 3e7d7f5d45d9a13ccb3e7f300e78a9b7

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > Директор > ЈОУД Детска градинка “Мајски цвет“, Битола

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=5...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Недвижен имот, Имот на брачен другар, Куќа, "2.745.000, 00 денари", 90 м2 Битола 1987 -, - недал податок -

Подвижен имот, Имот на брачен другар, Моторни возила, "240.000, 00 денари", Рено Лагуна 1995/2002, Стекнување со договор за купопродажба