Атанас Тасев

Историја

30 јуни, 2016 719 B csv cc7cc8f9ec5969fd5a152f908cfb0d5c

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > Директор > Основно училиште “Св. Кирил и Методиј“ - с.Иловица

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=1...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Недвижен имот, Личен имот, Земјоделско земјиште, "840.000, 00 денари", 28.000 м2 село Секирник 1987 -, Стекнување со наследство

Недвижен имот, Личен имот, Куќа, "1.700.000, 00 денари", 250 м2 село Секирник 1987 -, Стекнување со наследство

Подвижен имот, Личен имот, Моторни возила, "60.000, 00 денари", Фолксваген Поло 1995/2011, Стекнување со договор за купопродажба