Благица Свенчева

Историја

10 мај, 2018 1.86 KB csv 8ef41c20c486644946f3f2055f4c1138

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > Член на Училишен одбор > СОУ „Маршал Тито“ - Богданци

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=1...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Банкарски депозити, Имот на деца, Девизна штедна книшка, "EUR 600, 00", Стопанска банка АД Скопје -, Стекнување на друг начин

Банкарски депозити, Имот на деца, Девизна штедна книшка, "EUR 600, 00", Стопанска банка АД Скопје -, Стекнување на друг начин

Банкарски депозити, Личен имот, Девизна штедна книшка, "EUR 200, 00", Стопанска банка АД Скопје 2019, Стекнување на друг начин

Долгови, Личен имот, Кредит, "265.000, 00 денари", 2015 2022,

Недвижен имот, Имот на брачен другар, Земјиште, "250.000, 00 денари", 2.000 м2 Богданци 2014 -, Стекнување со договор за купопродажба

Недвижен имот, Имот на брачен другар, Земјиште, "3.000, 00 евра", 2.500 м2 Богданци 2009 -, Стекнување со договор за купопродажба

Недвижен имот, Имот на брачен другар, Земјиште, "300.000, 00 денари", 2.000 м2 Богданци 2005 -, Стекнување со договор за купопродажба

Подвижен имот, Имот на брачен другар, Моторни возила, "2.000, 00 евра", Цитроен Ц3 2004/2014, Стекнување со договор за подарок

Подвижен имот, Имот на брачен другар, Моторни возила, "900, 00 евра", Мотор Апен 6 1998/2013, Стекнување со договор за купопродажба