Ѓеорги Ташковски

Историја

03 април, 2016 332 B csv 3566bdb6e24071a9345e5be86357d569

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > Директор > Средно општинско техничко училиште “Ѓорѓи Наумов“

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=4...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Подвижен имот, Личен имот, Моторни возила, "25.000, 00 денари", Застава 850 1985/2007, Стекнување со договор за купопродажба