Катерина Ташкова

Историја

01 септември, 2019 1.45 KB csv 929e472ec2bfdb49daf3a48870255176

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > Директор > ООУ Војдан Чернодрински Скопје

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=1...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Банкарски депозити, Личен имот, Девизна сметка, "40.000, 00", Комерцијална банка 2017, Стекнување на друг начин

Банкарски депозити, Личен имот, Денарски депозит, "денари 467.239, 00", Комерцијална банка 2010, Стекнување на друг начин

Банкарски депозити, Личен имот, Денарски депозит, "денари 607.200, 00", Комерцијална банка 2012, Стекнување на друг начин

Недвижен имот, Имот на родители, Земјиште, "120.000, 00 денари", "1, 5 хектари село Ерџелија, Свети Николе 2016 -", Стекнување со наследство

Недвижен имот, Имот на родители, Куќа, "600.000, 00 денари", "300 м2 село Ерџелија, Свети Николе 2016 -", Стекнување со наследство

Недвижен имот, Имот на родители, Стан, "1.900.000, 00 денари", 33 м2 Скопје 2004 -, Стекнување со договор за купопродажба

Хартии од вредност, Имот на родители, Акции, -, / 1995, Стекнување на друг начин