Влатко Митовски

Историја

01 септември, 2019 1.44 KB csv d9324aab4dc713239400398cee6a0f1e спореди
10 мај, 2018 1.25 KB csv 1001cedacb4e6e6c2f2eca5cc4c57604

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > ВД Директор > ЈКП Гази Баба 2007 - Скопје

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=1...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Недвижен имот, Имот на родители, Деловен простор, "1.233.310, 00", 20 м2 Скопје 2013 1/1, Стекнување со договор за купопродажба

Недвижен имот, Имот на родители, Земјиште, "30.000, 00", 632 М2 КО Присад Прилеп 2005 1/1, Стекнување со договор за купопродажба

Недвижен имот, Имот на родители, Непрецизиран имот, "308.000, 00", 2144 м2 / 2018 /, Стекнување со договор за купопродажба

Подвижен имот, Имот на брат, Моторни возила, "30.000, 00", Гланз 2009/2009, Стекнување со договор за купопродажба

Подвижен имот, Имот на брат, Моторни возила, "300.000, 00", Голф 5 2004/2015, Стекнување со договор за купопродажба

Подвижен имот, Имот на родители, Моторни возила, "180.000, 00", Ауди А3 2004/2017, Стекнување со договор за купопродажба

Подвижен имот, Личен имот, Моторни возила, "67.760, 00", Mercedes C 200 2008/2019, Стекнување со договор за купопродажба