Драган Мартиновски

Историја

26 септември, 2016 1.40 KB csv 6dc7538417f679e24b05d6bb8f30ee27 спореди
03 април, 2016 1.19 KB csv 0107fe9b4c59e553cbe49fec98aa69b3

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > Прв генерален директор > Македонска банка за подршка и развој

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=4...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Банкарски депозити, Имот на брачен другар, Девизна штедна книшка, "324.000, 00", Охридска банка АД Охрид -, - недал податок -

Банкарски депозити, Личен имот, Девизна штедна книшка, "331.650, 00", Охридска банка АД Охрид -, - недал податок -

Банкарски депозити, Личен имот, Трансакциона сметка, "20.000, 00", Инвест банка АД Скопје -, - недал податок -

Долгови, Личен имот, Кредит, "979.200, 00 денари", - 15 години,

Недвижен имот, Имот на брачен другар, Стан, "7.164.696, 00 денари", 97 м2 со 12 м2 Скопје 2016 1/1, Стекнување со договор за купопродажба

Недвижен имот, Личен имот, Стан, "4.993.920, 00 денари", 96 м2 Скопје - -, - недал податок -

Подвижен имот, Личен имот, Моторни возила, "553.500, 00 денари", Пежо 307 2002/-, - недал податок -

Хартии од вредност, Личен имот, Акции, "61.500, 00 денари", 1.000 -, - недал податок -