Арбен Љабеништа

Историја

06 декември, 2019 2.76 KB csv a21d159ef3ff87f4679fe31eae09e7d4

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > медицински директор > ЈЗУ Институт за белодробни заболувања и туберкулоза

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=1...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Банкарски депозити, Имот на брачен другар, Трансакциона сметка, "19.144, 00", Тутунска банка 11.11.2019, Стекнување на друг начин

Банкарски депозити, Личен имот, Трансакциона сметка, "44.680, 00 денари", Шпаркасе банка 11.11.2019, Стекнување на друг начин

Долгови, Имот на брачен другар, Кредит, "600.000, 00 денари", 2019 2027,

Долгови, Имот на брачен другар, Кредит, "74.160, 00 евра", 2017 2037,

Долгови, Личен имот, Кредит, "57.000, 00 евра", 2010 2025,

Недвижен имот, Заеднички имот, Двор, "2.000.000, 00", 265 м2 Струга 2016 1/2, Стекнување со договор за купопродажба

Недвижен имот, Заеднички имот, Двор, "3.000.000, 00", "500 м2 село Радолишта, Струга 2019 1/2", Стекнување со договор за подарок

Недвижен имот, Заеднички имот, Земјоделско земјиште, /, "4.488 м2 село Радолишта, Струга 2019 1/2", Стекнување со договор за подарок

Недвижен имот, Заеднички имот, Куќа, "3.000.000, 00 денари", "201 м2 село Радолишта, Струга 2019 1/2", Стекнување со договор за подарок

Недвижен имот, Заеднички имот, Куќа, "4.500.000, 00", 560 м2 Струга 2018 1/2, Стекнување со договор за градба

Недвижен имот, Заеднички имот, Ливада, /, "4.435 м2 село Радолишта, Струга 2019 1/2", Стекнување со договор за подарок

Недвижен имот, Заеднички имот, Пасиште, /, "7.712 м2 село Радолишта, Струга 2019 1/2", Стекнување со договор за подарок

Недвижен имот, Заеднички имот, Шума, /, "16.376 м2 село Радолишта, Струга 2019 1/2", Стекнување со договор за подарок

Недвижен имот, Личен имот, Стан, "50.000, 00 евра", "49 м2 Тирана, Република Албанија 1995 -", Стекнување со договор за купопродажба

Подвижен имот, Личен имот, Моторни возила, "200.000, 00 денари", Фолксваген Шаран 2002/2014, Стекнување со договор за купопродажба