Лимонка Илиевска

Историја

03 јануари, 2020 1.68 KB csv 451f20022d83e35ac6ed3295413a5b0f

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > Директор > ЈЗУ Здравствен дом Радовиш

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=1...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Долгови, Имот на брачен другар, Дозволено пречекорување на трансакциска сметка, "52.000, 00", - -,

Долгови, Имот на брачен другар, Кредит, "658.000, 00", 2017 2023,

Долгови, Имот на брачен другар, Кредитна картичка, "26.000, 00", - -,

Долгови, Личен имот, Дозволено пречекорување на трансакциска сметка, "220.000, 00", - -,

Долгови, Личен имот, Кредит, "227.541, 00", 2018 2025,

Долгови, Личен имот, Кредит, "380.000, 00", 2016 2022,

Долгови, Личен имот, Кредит, "92.919, 00", 2019 2020,

Долгови, Личен имот, Кредитна картичка, "66.000, 00", - -,

Недвижен имот, Имот на брачен другар, Куќа, "3.000.000, 00", 144 м2 Радовиш 1993 1/1, Стекнување со договор за подарок

Недвижен имот, Личен имот, Земјоделско земјиште, "36.000, 00", 1200 м2 Радовиш 1993 1/1, Стекнување со договор за подарок

Недвижен имот, Личен имот, Земјоделско земјиште, "37.000, 00", 1356 м2 Радовиш 1993 1/1, Стекнување со договор за подарок

Подвижен имот, Имот на брачен другар, Моторни возила, "62.000, 00", Рено Меган 1998/2019, Стекнување со договор за купопродажба