Ана Трајческа

Историја

29 март, 2018 1.29 KB csv ce1391a8f146f1d33d90956a18754061

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > ВД Директор > ООУ Браќа Миладиновци - с.Жван

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=1...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Долгови, Имот на брачен другар, Кредит, "1.390.500, 00 денари", 2013 2023,

Други приходи, Имот на брачен другар, Хонорар, "2.000, 00 денари", 26.12.2017,

Недвижен имот, Имот на брачен другар, Куќа, "2.000.000, 00 денари", 99 м2 Демир Хисар 2008 1/2, Стекнување со наследство

Недвижен имот, Имот на брачен другар, Стан, "3.110.959, 00 денари", 91 м2 Битола 2011 1/2, Стекнување со договор за купопродажба

Недвижен имот, Личен имот, Стан, "3.110.959, 00 денари", 91 м2 Битола 2011 1/2, Стекнување со договор за купопродажба

Подвижен имот, Имот на брачен другар, Моторни возила, "250.000, 00 денари", Цитроен 2005/2006, Стекнување со договор за купопродажба

Хартии од вредност, Имот на брачен другар, Акции, "37.000, 00 денари", 12 2008, Стекнување со наследство