Дивна Живорадиќ Најдовска

Историја

07 февруари, 2019 3.03 KB csv 7754e8187e042ad442a5875e335d4c32 спореди
02 октомври, 2017 2.69 KB csv c1fa0ea9ae7538de8d7753092d85ba2d

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > ВД Директор > ЈЗУ Завод за рехабилитација на слух, говор и глас - Битола

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=1...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Банкарски депозити, Имот на брачен другар, Трансакциона сметка, "денари 49, 00", С.Банка-Скопје тековно, - недал податок -

Банкарски депозити, Личен имот, Трансакциона сметка, "EUR 1.132, USD 100, AUD 135", Комерцијална банка тековно, - недал податок -

Банкарски депозити, Личен имот, Трансакциона сметка, "EUR 2.102, 00", С.Банка - Скопје тековно, - недал податок -

Банкарски депозити, Личен имот, Трансакциона сметка, "денари 20, 00", Комерцијална банка тековно, - недал податок -

Банкарски депозити, Личен имот, Трансакциона сметка, "денари 21.325, 00", С.Банка-Скопје тековно, - недал податок -

Долгови, Имот на брачен другар, Кредит, "420.000, 00 денари", 2018 2021,

Долгови, Имот на брачен другар, Кредитна картичка, "81.374, 00 денари", 2017 -,

Долгови, Личен имот, Кредит, "1.070.592, 00 денари", 2011 10 години,

Долгови, Личен имот, Кредитна картичка, "35.955, 00 денари", 2017 -,

Недвижен имот, Имот на брачен другар, Куќа, "103.350, 00 денари", 85 м2 село Кравари 1968 -, Стекнување со наследство

Недвижен имот, Имот на брачен другар, Ливада, "450.000, 00 денари", 490 м2 село Нижеполе 2005 -, Стекнување со договор за купопродажба

Недвижен имот, Личен имот, Земјоделско земјиште, "300.000, 00 денари", 3.237 м2 Битола 2011 1/2, Стекнување со наследство

Недвижен имот, Личен имот, Стан, "4.200.000, 00 денари", 60 м2 Скопје 2011 -, Стекнување со договор за купопродажба

Недвижен имот, Личен имот, Шума, -, "- село Белишево, Р.Србија 2011 -", Стекнување со наследство

Побарувања, Имот на брачен другар, Побарување по основ на даден заем, "420.000, 00 денари", 2008, Стекнување на друг начин

Подвижен имот, Имот на брачен другар, Моторни возила, "679.182, 00 денари", Цитроен C-ELYSEE FEEL 1.6HDI 2018/2018, Стекнување со договор за купопродажба

Подвижен имот, Личен имот, Моторни возила, "60.000, 00 денари", Хјундаи 1.6 1997/2004, Стекнување со наследство