Арбен Виља

Историја

25 септември, 2019 647 B csv f8576c67c3efee03439eac8f0f29e77e

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > ВД Директор > АГЕНЦИЈА ЗА СТРАНСКИ ИНВЕСТИЦИИ И ПРОМОЦИЈА НА ИЗВОЗОТ НА РЕПУБЛИКА СЕВЕРНА МАКЕДОНИЈА

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=1...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Недвижен имот, Имот на родители, Стан, "3.831.125, 00", 125 м2 Тетово 1976 -, Стекнување со наследство

Недвижен имот, Имот на родители, Шума и ливада, -, - Република Косово - -, Стекнување со наследство

Подвижен имот, Личен имот, Моторни возила, "214.550, 00", Цитроен Ц4 2008/2017, Стекнување со договор за купопродажба