Сузана Вренцовска

Историја

11 октомври, 2017 540 B csv aca11c0deedf933a6786a1bb9646143e

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > ВД Директор > Национална установа Охридско лето

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=1...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Недвижен имот, Личен имот, Спрат од куќа, "1.000.000, 00 денари", 64 м2 Охрид 2016 Спрат, Стекнување со договор за подарок

Подвижен имот, Личен имот, Моторни возила, "120.000, 00 денари", Рено Меган Сеник 1998/2009, Стекнување со договор за купопродажба