Марјан Ѓорчев

Историја

02 септември, 2018 2.10 KB csv ff9daa20f5995b006f68df3906e11b10 спореди
21 април, 2016 1.94 KB csv 9a617c93fb3e2901a039fdba0dfb392d

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > Амбасадор > Амбасада на РМ во Бугарија

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=1...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Банкарски депозити, Имот на деца, Девизна штедна книшка, "EUR 18.500, 00", НЛБ Тутунска банка 2005, Стекнување на друг начин

Банкарски депозити, Имот на деца, Девизна штедна книшка, "EUR 18.500, 00", НЛБ Тутунска банка 2005, Стекнување на друг начин

Долгови, Личен имот, Кредит, "750.000, 00 денари", 2012 2019,

Друг имот, Заеднички имот, Средства во готовина, "750.000, 00 денари", , Стекнување на друг начин

Недвижен имот, Заеднички имот, Ливада, "288.570, 00 денари", 853 м2 КО Мралино 2008 8/39, Стекнување со договор за купопродажба

Недвижен имот, Имот на деца, Стан, "3.000.000, 00 денари", 52 м2 Скопје 2007 1/1, Стекнување со договор за подарок

Недвижен имот, Личен имот, Стан, "3.100.000, 00 денари", 78 м2 Скопје 1988 1/1, Стекнување со договор за подарок

Подвижен имот, Имот на брачен другар, Моторни возила, "90.000, 00 денари", Мицубиши Мираж 1999/2000, Стекнување со договор за купопродажба

Подвижен имот, Имот на деца, Моторни возила, "75.000, 00 денари", Форд Фокус 2002/2016, Стекнување со договор за подарок

Подвижен имот, Личен имот, Моторни возила, "500.000, 00 денари", Фолксваген Голф 1.6 ТДИ 2012/2015, Стекнување со договор за купопродажба

Подвижен имот, Личен имот, Моторни возила, "8.600, 00 евра", Голф 1.6 ТДИ 2013/-, Стекнување на друг начин