Сашо Ѓавочанов

Историја

04 јануари, 2022 1.64 KB csv efebc1568b751fedbad20cddd77dab77

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > Член на Училишен одбор > СОУ „БОГДАНЦИ“ - Богданци

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=2...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Други приходи, Имот на брачен другар, Приходи од продажба на земјоделски производи, "180.000, 00", "мај, јуни, јули, август",

Други приходи, Имот на брачен другар, Приходи од продажба на земјоделски производи, "60.000, 00", март/април,

Недвижен имот, Личен имот, Земјиште, "100.000, 00", 2600 м2 КО Богданци 2010 -, Стекнување со договор за подарок

Недвижен имот, Личен имот, Земјиште, "600.000, 00", 6000 м2 КО Богданци 2006 -, Стекнување со наследство

Недвижен имот, Личен имот, Куќа, "1.500.000, 00", 180 м2 Богданци 2006 -, Стекнување со наследство

Недвижен имот, Личен имот, Куќа, "500.000, 00", 75 м2 КО Богданци 2010 -, Стекнување со договор за подарок

Подвижен имот, Имот на брачен другар, Моторни возила, "117.000, 00", Фиат Добло 2007/2020, - недал податок -

Подвижен имот, Имот на брачен другар, Моторни возила, "310.000, 00", Голф 5 2006/2016, Стекнување на друг начин

Подвижен имот, Имот на брачен другар, Моторни возила, "60.000, 00", Скутер 2020/2020, - недал податок -