Тања Павлова Тасевска

Историја

17 април, 2016 2.74 KB csv 4e25599f47be5969d09978c070eaec41

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > Директор > Државен студентски дом „Браќа Миладиновци“ Штип

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=9...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Друг имот, Имот на брачен другар, Приход од продажба на земјоделски производи, "100.000, 00 денари", , Стекнување на друг начин

Друг имот, Имот на брачен другар, Субвенции за земјоделие, "50.000, 00 денари", , Стекнување на друг начин

Друг имот, Имот на деца, Осигурителна полиса, "31.000, 00 денари", , Стекнување на друг начин

Друг имот, Имот на деца, Осигурителна полиса, "31.000, 00 денари", , Стекнување на друг начин

Друг имот, Личен имот, Осигурителна полиса, "31.000, 00 денари", , Стекнување на друг начин

Недвижен имот, Заеднички имот, Куќа, "610.000, 00 денари", 80 м2 Штип 1991 1/2, Стекнување со наследство

Недвижен имот, Имот на брачен другар, Земјиште, "610.000, 00 денари", - Општина Карбинци 2009 1/1, Стекнување со наследство

Недвижен имот, Имот на брачен другар, Куќа, "610.000, 00 денари", 80 м2 Општина Карбинци 2009 1/1, Стекнување со наследство

Недвижен имот, Личен имот, Земјиште, "1.525.000, 00 денари", 1.000 м2 Штип 1991 1/1, Стекнување со наследство

Недвижен имот, Личен имот, Куќа, "2.135.000, 00 денари", 70 м2 Штип 1994 1/1, Стекнување со договор за градба

Подвижен имот, Имот на брачен другар, Машини и друга опрема, "213.000, 00 денари", Трактор Фергусон 1961/2011, Стекнување со договор за купопродажба

Подвижен имот, Имот на брачен другар, Машини и друга опрема, "90.000, 00 денари", Трактор Томо Винковиќ 1979/1979, Стекнување со договор за купопродажба

Подвижен имот, Имот на брачен другар, Моторни возила, "43.000, 00 денари", Моторцикл Хамачи 2012/2012, Стекнување со договор за купопродажба

Подвижен имот, Личен имот, Моторни возила, "122.000, 00 денари", Форд Фиеста 1990/2000, Стекнување со договор за купопродажба