Звонимир Јанкулоски

Историја

29 октомври, 2017 2.24 KB csv 26f4ef2506d33b6dccf904c827b41d77 спореди
03 април, 2016 1.84 KB csv dde252754948e606d8ea5de4fb029a51

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > Амбасадор > Амбасада на РМ при Светата Столица

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=8...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Долгови, Имот на брачен другар, Кредит, "120.000, 00 денари", 2012 3 години,

Долгови, Личен имот, Кредит, "1.168.693, 30 денари", - -,

Долгови, Личен имот, Кредит, "2.053.891, 00 денари", 2003 15 години,

Долгови, Личен имот, Кредит, "600.000, 00 денари", 2013 10 години,

Долгови, Личен имот, Кредитна картичка, "432.773, 00 денари", - -,

Недвижен имот, Заеднички имот, Стан, "4.079.667, 00 денари", 66 м2 Скопје 1998 -, Стекнување со договор за купопродажба

Недвижен имот, Заеднички имот, Стан, "5.501.387, 00 денари", 89 м2 Скопје 2003 -, Стекнување со договор за купопродажба

Недвижен имот, Имот на брачен другар, Земјоделско земјиште, "300.000, 00 денари", - - - -, Стекнување со договор за купопродажба

Недвижен имот, Имот на брачен другар, Земјоделско земјиште, "300.000, 00 денари", 12 ари општина Мирковци 2005 -, Стекнување со договор за подарок

Недвижен имот, Имот на брачен другар, Куќа за одмор, "300.000, 00 денари", - - - -, Стекнување со договор за купопродажба

Недвижен имот, Имот на брачен другар, Куќа за одмор, "300.000, 00 денари", 40м2 општина Мирковци 2000 -, Стекнување на друг начин

Подвижен имот, Заеднички имот, Моторни возила, "300.000, 00 денари", Фиат Гранде Пунто 2006/2007, Стекнување со договор за купопродажба

Подвижен имот, Личен имот, Моторни возила, "658.107, 76 денари", Цитроен Ц5 2010/-, Стекнување со договор за купопродажба