Ангел Бојаџиев

Историја

03 април, 2016 1.93 KB csv 4e5797df4d478e4d4fcbb10d5f6cf24f

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > ВД Директор > ЈП “Исар“

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=9...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Банкарски депозити, Личен имот, Девизен депозит, "5.010, 00", Уни банка -, Стекнување на друг начин

Долгови, Имот на брачен другар, Кредит, "600.000, 00 денари", 2012 10 години,

Други приходи, Личен имот, Закупнина, "3.500, 00 денари", 2015,

Недвижен имот, Имот на брачен другар, Стан, "2.460.000, 00 денари", 78 м2 Штип 2011 1/1, Стекнување на друг начин

Недвижен имот, Личен имот, Гаража, "600.000, 00 денари", 16 м2 Штип 2001 1/1, Стекнување со договор за подарок

Недвижен имот, Личен имот, Куќа, "3.000.000, 00 денари", 100 м2 село Таринци 2010 1/2, Стекнување со договор за купопродажба

Недвижен имот, Личен имот, Стан, "1.500.000, 00 денари", 38 м2 Штип 2001 1/1, Стекнување со договор за подарок

Недвижен имот, Личен имот, Штала, "500.000, 00 денари", "60 м2 село Лакавица, Штип 2010 1/1", Стекнување со договор за градба

Подвижен имот, Личен имот, Моторни возила, "100.000, 00 денари", Пежо 106 2002/2009, Стекнување со договор за купопродажба

Подвижен имот, Личен имот, Моторни возила, "240.000, 00 денари", Ровер 25 2003/2011, Стекнување со договор за купопродажба

Подвижен имот, Личен имот, Оружје, "30.000, 00 денари", - 1999/2000, Стекнување со договор за купопродажба