Зекир Курбардовиќ

Историја

04 јануари, 2022 1.60 KB csv 0a2c43711d2ac7bede6aa24db40c6179

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > В.Д.Организациски Директор > ЈЗУ Универзитетски институт за радиологија Скопје

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=2...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Банкарски депозити, Имот на деца, Девизен депозит, 70.000 евра, Комерцијална Банка АД Скопје 19.05.2021, Стекнување со договор за подарок

Недвижен имот, Личен имот, Земјиште, "2.835.000, 00", "960 м2 Кучевачка бара, Чучер Сандево 2019 сопственост", Стекнување со договор за купопродажба

Недвижен имот, Личен имот, Земјиште, "3.024.000, 00", "940 м2 Кучевачка бара, Чучер Сандево 2017 сопственост", Стекнување со договор за купопродажба

Недвижен имот, Личен имот, Земјиште, "7.318.400, 00", "2200 м2 Кучевачка бара, Чучер Сандево 2019 сопственост", Стекнување со договор за купопродажба

Недвижен имот, Личен имот, Куќа, "4.623.000, 00", 90 м2 Скопје РСМ 2016 сопственост, Стекнување со наследство

Недвижен имот, Личен имот, Куќа, "9.246.000, 00", 189 м2 Скопје РСМ 2021 сопственост, Стекнување со договор за подарок

Подвижен имот, Личен имот, Моторни возила, "200.000, 00", Мерцедес А 170 Д 2003/2017, Стекнување со договор за подарок