Димитар Прокопенко

Историја

03 април, 2016 1.02 KB csv 57617b58f5d770909d68b6cb673e194b

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > Директор > ЈУ Меѓуопштински центар за социјални работи - Виница

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=6...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Долгови, Личен имот, Кредит, "30.000, 00 денариѝ", 2012 1 година,

Недвижен имот, Имот на родители, Деловен простор, "100.000, 00 денари", 40 м2 Виница 1996 -, - недал податок -

Недвижен имот, Имот на родители, Куќа, "4.000.000, 00 денари", 156 м2 Виница 1984 -, - недал податок -

Недвижен имот, Имот на родители, Ливада, "1.000.000, 00 денари", 500 м2 Виница 2007 -, - недал податок -

Недвижен имот, Имот на родители, Лозје, "1.500.000, 00 денари", 1.000 м2 Виница 2007 -, - недал податок -

Подвижен имот, Имот на родители, Моторни возила, "400.000, 00 денари", Рено 9 Спринг 1996/1996, - недал податок -