Славчо Тимов

Историја

07 февруари, 2019 2.12 KB csv 269245b4d802c2bbf8d9eb1f83c3ac79 спореди
03 април, 2016 1.79 KB csv 33880be2a95eb0f8c9107b129b9f41fa

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > Заменик Народен правобранител > Народен правобранител

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=8...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Долгови, Имот на брачен другар, Кредит, "1.043.948, 00 денари", 2009 2029,

Долгови, Имот на брачен другар, Кредитна картичка, "180.000, 00 денари", 2008 -,

Долгови, Имот на брачен другар, Кредитна картичка, "40.000, 00 денари", 2006 -,

Долгови, Имот на брачен другар, Кредитна картичка, "90.000, 00 денари", 2010 -,

Долгови, Личен имот, Кредит, "1.590.269, 00 денари", 2007 2027,

Долгови, Личен имот, Кредит, "300.000, 00 денари", 2018 36 месеци,

Други приходи, Имот на брачен другар, Едукатор по прва помош за возачи, "1.600, 00 денари за 10 часа", од 2006 година,

Недвижен имот, Заеднички имот, Куќа, "4.200.000, 00 денари", 150 м2 Струмица 2007 1/3, Стекнување со договор за купопродажба

Недвижен имот, Личен имот, Куќа, "2.000.000, 00 денари", 90 м2 Струмица 2013 1/3, Стекнување на друг начин

Недвижен имот, Личен имот, Куќа, "4.200.000, 00 денари", 150 м2 Струмица 1996 1/3, Стекнување со наследство

Подвижен имот, Имот на брачен другар, Моторни возила, "300.000, 00 денари", Тојота Рав 4 2002/-, Стекнување со договор за купопродажба

Подвижен имот, Личен имот, Моторни возила, "20.000, 00 денари", Скутер Боатијан 250 Меидуо 2007/-, Стекнување со договор за купопродажба

Подвижен имот, Личен имот, Моторни возила, "350.000, 00 денари", Сузуки Гранд Витара 2007/-, Стекнување со договор за купопродажба